Sweebworks International

Nederlands productiebedrijf van hoogwaardige live entertainment

Sweebworks is een Nederlands entertainment bedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit op een innoverende wijze. Sweebworks produceert en promoot unieke, internationale theater en live-entertainmentproducties.
Het bedrijf heeft haar eigen productie kantoor, dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en produceren van de producties, een impresariaat die verantwoordelijk is voor verkoop van de producties in Nederland, België en Duitsland, een eigen PR-Marketing afdeling die met verschillende partijen verantwoordelijk is voor de publiciteit. Samenwerking met Sweebworks staat garant voor succes.

Experience the difference

Bezoek de mooiste concerten, familievoorstellingen en andere shows.

KWALITEIT

Wij zorgen ervoor dat wij met zorg en aandacht aan uw evenement werken. Wij zullen u garanderen dat uw evenement succesvol zal zijn.

CREATIVITEIT

Originele ideeen, concepten, oplossingen en methoden bedenken voor uw evenement. Wij denken verder met u dan alleen een concept.

INNOVATIE

Vooruit denken en kansen zien. Iets nieuws succesvol overbrengen, een nieuwe werkwijze of de bestaande werkwijze verbeteren.

BETROUWBAARHEID

U kunt op ons vertrouwen. Mocht u vragen of problemen hebben, dan staan onze experts klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ons team

Name

Managing Director, Producent

.

Managing Partner

Jolanda van Amsterdam

Secretariaat, Marketing

Giovanni Menig

Producent

Ash Balgobind

Technical Support Manager

Het productiekantoor

Sweebworks heeft een lange traditie in het produceren van theatervoorstellingen. Met de komst van David Tobin als regisseur kreeg het productiebedrijf een extra impuls. De afdeling productie in Almere is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van theaterproducties. Ook is de afdeling productie verantwoordelijk voor ondersteuning van door Sweebworks geplande tournees van buitenlandse producties.

Het impresariaat

Het impresariaat richt zich op de verkoop en tourneeplanning van de ontwikkelde producties. Daarnaast biedt Sweebworks een afwisselend aanbod aan artiesten en producties voor de kleinere, intiemere theaters. Het introduceren van nieuw talent is daarbij een belangrijke doelstelling. Sweebworks verzorgt tevens ieder jaar diverse tournees van buitenlandse (muziektheater)producties.

PR & Marketing

Naast verkoop en tourneeplanning is Sweebworks actief op een aantal deelgebieden die rechtstreeks met de voorstellingen verband houden, zoals publiciteit, communicatie en marketing. De afdeling PR & Marketing bevindt zich deels in Almere en houdt zich bezig met het ontwikkelen van publiciteitsmateriaal, marketing en promotie, persbenadering en het organiseren van premières.

Clients

Partners