The New York
Gospel Singers Show XL

18 dec. 2016 in de Heineken Music Hall

The New York

Gospel Singers Show

De eerste grote editie van The New York Gospel Singers Show komt op zondag 18 december 2016 in de Heineken Music Hall met Troyson James en de Gospel Singers.

Uitverkochte zalen, staande ovaties, lovende reacties van pers en publiek. Deze unieke gospelshow wist de afgelopen jaren duizenden harten te veroveren.
Troyson James en de Gospel Singers komen deze keer met een grote speciale editie. Deze show is bestemd voor jong en oud en nemen je mee op een reis door de straten van New York. Ze raken je met hun fantastische stemmen vanuit hun zwarte ziel regelrecht in je hart.

Op TV waren ze te zien in X-Factor, The Voice of Holland, Korenslag  en nog vele tv-programma’s. Ze hebben meegedaan met grote musical producties als Aida en The Lion King. Ook waren ze te bewonderen in de bioscoophit Gooische Vrouwen 2 met Linda de Mol.

Met hun tomeloze energie, humor en opwindende gospelklanken staat deze show garant voor een sfeervol programma vol gospel- en popsongs en soulklassiekers, die met hart en ziel worden gezongen. Een groot koor met de beste gastartiesten van Nederland zal dit event worden versterkt.
Het repertoire bestaat uit o.a. black gospel met invloeden vanuit de R&B, soul en pop. Met wereldberoemde hits als Oh Happy Day, Amen en Amazing Grace is dit het meest swingende concert van het jaar.

BEKIJK DE TRAILER

Kijk voor meer informatie op www.nygospelsingersshow.nl

Cast

Cast: Troyson James, Jermaine Faber,

Band: Quincell Adolphin (Musical Director & Bas), Kevin van Genderen (Toetsenist), Ruud Boelens (Gitaar), Sancho Soukotta (Drums)

Producent: Sweebworks Theaterproducties
Regie: Giovanni Menig
Choreograaf:
Muziek: Quincell Adolphin & Troyson James

Creatief team: Troyson James, Quincell Adolphin, Giovanni Menig
Geluidsontwerp: Ash Balgobind
Licht en Stage: 
TSR
Vormgeving publiciteitsmateriaal: Sweebworks Media

Tickets

Dag Tijd Locatie Stad Tickets
18 december 2016 20:00 Heineken Music Hall Amsterdam Tickets